Probleme intalnite la Touareg si VW transporter t5

1 Sep

Cred ca o buna parte dintre voi vor fi de acord cu mine cand voi spune ca cele mai bune masini pentru familie sunt in general cela de dimensiuni mai mari. Ce-i drept o familie are nevoie de ceva mai mult spatiu, inclusiv in ceea ce priveste automobilul familiei, mai ales daca ne referim la familiile destul de active ce au si copii. Cu totii suntem constienti ca micutii in general au nevoie de spatiu si asta nu doar in cazurile in care va hotarati sa calatoriti cu masina, ci si in activitatile de zi cu zi.

Intotdeauna vor fi diverse lucruri de care ai nevoie pentru copii, pe care sa le pui in bagaj in masina. Iar pentru toate aceste lucruri si confort ai nevoie de o masina mare care sa-ti satisfaca nevoile. Mai mult ca sigur ca cei care au deja in dotare astfel de masini stiu foarte bine cu ce tip de probleme se pot confrunta si care sunt solutiile pentru rezolvarea acestora.

Si cum am spus si mai devreme pentru o masina de dimensiuni mari ai nevoie de o atentie si o grija mai speciala, cel putin in privinta reviziilor tehnice. Poate ca ar trebui sa intelegeti ca astfel de revizii nu fac altceva decat sa va ajute pe voi sa reparati problemele noi aparute in ceea ce inseamna uzura pieselor.

Care este cea mai mare problema a masinilor Touareg, VW transporter t5 si nu numai?

Chiar daca atentia voastra este sporita in aceasta privinta tot va fi o mica chestiune pe care nu o puteti indeparta. Mai degraba tot ce trebuie sa faceti este sa o verificati mai des. Spre exemplu una dintre cele mai frecvente probleme ale masinilor de dimensiuni mari este aceea a motoarelor. Iar acestea se strica din pricina unui element foarte important asa cum este si pompa de apa. Pe langa aceasta ar trebui luati in calcul si urmatoarele probleme incluse la pachet cu cea a pompei de apa si anume:

  • injectoarele;
  • turbina;
  • galeria de evacuare;
  • cutia de viteze;
  • racitor gaze;
  • egr;
  • si sa nu uitam de faptul ca se poate afecta chiuloasa fara sa mai poti repara ceva;

Oricat de multe lucruri ati avea de facut la un moment dat tot trebuie sa va faceti timp si pentru masina voastra. Iar daca nu va pricepeti sa va controlati masina puteti sa mergeti la specialistii unui service auto de incredre care sa va spuna in ce stare este masina voastra.DSPA SRL VW detalii aici

Dupa aceea hotarati de comun acord ceea ce aveti de facut, fara sa mai asteptati alte indicatii sau sa va ganditi ca poate le veti repara alta data. Bineinteles problemele se pot rezolva usor pentru orice tip de masina, doar trebuie sa stiti ceea ce cautati si incotro sa va indreptati, iar de aici totul pare ca rezolvat.